Welkom Verwarming Licht & geluid Geur Special effects Brandveiligheid Bouw Saunastenen Contact

Beste ondernemer, manager, hoofd technische dienst,


U bent van harte welkom op deze informatieve dag waarin ‘energie en toekomst’ binnen sauna’s, SPA’s, thermen, en wellness-resorts centraal staat. Staat aardgas onder druk? Is het langzamerhand overstappen naar elektriciteit verstandig? Zijn er alternatieven die goed toepasbaar zijn?


Tijdens deze dag zal Peter ten Hoor, mede-eigenaar van PHT Hout-CV en importeur van Fröling, meer vertellen over de mogelijkheden van het verwarmen op hout en pellets. Er zijn al successen met forse besparingen geboekt binnen de wellness. De techniek staat niet stil. Wist u dat u niet alleen warmte kunt opwekken uit het verbranden van hout en biomassa (pellets) , maar ook zelf tegelijkertijd elektriciteit kunt opwekken? Er zijn interessante subsidiemogelijkheden beschikbaar. De subsidieaanvraag dient echter wel uiterlijk in september 2017 ingediend te zijn. Peter zal u op de hoogte brengen van alle ins en outs.


Erik Bierenbroodspot, eigenaar van WellnessProfs Sauna-engineering, en partner binnen de Stijlvol Wellness Groep, zal u informeren over de ontwikkelingen rond saunaverwarming. Als producent van het PYRAMID (Piramide) verwarmingssysteem is Erik zich binnen een  intensieve samenwerking met Suomen Groep en Narvi Finland aan het voorbereiden op een aardgas-loze toekomst. De eerste professionele pellet saunakachels zijn al leverbaar, maar WellnessProfs wil graag input van de wellness-branche om samen met Narvi Finland, de Suomen Groep en PTH, de perfecte saunakachel (zowel elektrisch als op pellets gestookt) voor de Nederlandse, Duitse en Belgische markt te ontwikkelen. Jesse Hänäläinen, export-manager van Narvi Finland, en Klaas van Donderen van de Suomen Groep zullen bij voldoende deelname op 7 augustus beide aanwezig zijn.


Wij ontvangen u graag, na opgave per email, op maandag 7 augustus om 10.30 uur op De Bult 5  8426 SK  te Appelscha. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze dag. Koffie, thee en een bescheiden lunch zullen voor u klaar staan. Uiterlijk om 15:30 willen wij de dag afsluiten. Een spoedige opgave per email op email@wellnessprofs.com stellen wij op prijs, maar uiterlijk op 14 juli.Met hartelijke groet,

Peter ten Hoor en Erik Bierenbroodspot


Uitnodiging downloaden als printbaar PDF


Hoe staat de Rijksoverheid tegenover het terugdringen van fossiele brandstoffen?