Welkom Verwarming Licht & geluid Geur Special effects Brandveiligheid Bouw Saunastenen Contact


Wij mogen de eerste foto’s presenteren van de Narvi pellet saunakachel. WellnessProfs heeft, samen met de importeur, de exclusieve verkoop in Nederland en België.


Pellets zijn cylindertjes van geperste biomassa die worden gemaakt van snoeihout of houtafval zoals zaagsel en houtkrullen. Wij noemen de nieuwe pellet saunakachel ‘Sphere’ vanwege de eigenwijze bolle branderkast. De pellet saunakachel kan op dit moment als 45 en 90 kW (tot ruim 125 kub sauna-inhoud) geleverd worden. Gecombineerd met de BeQuem pellet-brander is het systeem een vol automatische saunaverwarming. De controle-unit bevindt zich evenals de 400 liter silo voor de pellets buiten de sauna zelf.


Het vuur is goed regelbaar voor een juiste constante sauna-temperatuur. Het gebruik is uiterst simpel. Het verbruik is ongeveer 5 kg pellets per uur (8,3 liter) op vol vermogen. Kleinere silo’s zijn als alternatief leverbaar.

De Sphere pellet saunakachel van Narvi Finland

Hele grote (opgiet)sauna’s kunnen wij voorzien van een dubbel systeem waarbij wij niet terugdeinzen om ruim 200 kub sauna-inhoud naar 80 graden Celsius te brengen!

De pellet-saunakachel voor een heuse savusauna!


MAAK EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK


BEL MIJ