Contact

Voor informatie over advisering, ontwerpen, projectbegeleiding, prijzen en onderdelen neemt u contact op met Erik Bierenbroodspot. Vanuit WellnessProfs staat hij zowel de installateur, saunabouwer, dealer als de eindgebruiker graag te woord. Bij urgentie vragen wij u te bellen, voor alle overige zaken prefereren wij contact per email.

Ons werkterrein is Nederland, België, Luxemburg en Noordwest Duitsland, maar ook daarbuiten staan wij open voor contacten.

T: +31 (0)6 13677951      E: erik@wellnessprofs.com

 

Storingen aan uw saunakachel:

Om storingen te verhelpen en onderhoud te verzorgen hebben wij een overeenkomst met PeRi Duurzaam installatietechniek. PeRi Duurzaam heeft 24/7 bereikbaarheid, beschikt over kennis en onderdelen van de Piramide saunakachel en zij kunnen binnen Nederland vaste land vrijwel altijd binnen 4 uur bij u aanwezig zijn. Voor de eilanden, België en Duitsland kunt u met PeRi Duurzaam bellen om samen een afspraak te maken wat er op dat moment mogelijk is.

Storingsdienst T: +31 (0)900 3765464

 

Om WellnessProfs te berichten (zonder urgentie) kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Door op de knop ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat u akkoord bent dat uw naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en uw zelf getypte tekst digitaal worden verzonden naar en verwerkt worden door WellnessProfs en tijdelijk op onze server worden opgeslagen.


 

WellnessProfs

Koningin Julianaweg 49

8375AB Oldemarkt

(Bezoek alleen na afspraak)

+31 (0)6-13677951

email@wellnessprofs.com