Contact

Voor informatie over advisering, ontwerpen, projectbegeleiding, prijzen en onderdelen neemt u contact op met Erik Bierenbroodspot. Vanuit WellnessProfs staat hij zowel de installateur, saunabouwer, dealer als de eindgebruiker graag te woord. Bij urgentie vragen wij u te bellen, voor alle overige zaken prefereren wij contact per email.

Ons werkterrein is Nederland, België, Luxemburg en Noordwest Duitsland, maar ook daarbuiten staan wij open voor contacten.

T: +31 (0)6 13677951      E: erik@wellnessprofs.com

Storingen aan uw saunakachel:

Om storingen te verhelpen en onderhoud te verzorgen hebben wij een overeenkomst met PeRi Duurzaam installatietechniek. PeRi Duurzaam heeft 24/7 bereikbaarheid, beschikt over kennis en onderdelen van de Piramide saunakachel en zij kunnen binnen Nederland vaste land vrijwel altijd binnen 4 uur bij u aanwezig zijn. Voor de eilanden, België en Duitsland kunt u met PeRi Duurzaam bellen om samen een afspraak te maken wat er op dat moment mogelijk is.

Storingsdienst T: +31 (0)900 3765464

 

Om WellnessProfs te berichten (zonder urgentie) kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Door op de knop ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat u akkoord bent dat uw naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en uw zelf getypte tekst digitaal worden verzonden naar en verwerkt worden door WellnessProfs en tijdelijk op onze server worden opgeslagen.


 

WellnessProfs

Grindweg 122A-1

8471 EM Wolvega

(Bezoek alleen na afspraak)

+31 (0)6-13677951

email@wellnessprofs.com