Trainingen

WellnessProfs organiseert trainingen en opleidingen voor volwassenen die zich willen verdiepen in de kennis rond de sauna en thermen. Deze trainingen worden verzorgd in ons eigen trainingscentrum in Wolvega of worden incompany weggezet.

TRAINING SAUNAMEESTERSCHAP OP MAANDAG 14 oktober 2019

Saunameester is een vak. Als saunameester ben je volledig op de hoogte met alle ins en outs op het gebied van de sauna en thermen. Deze training is geschikt voor alle (toekomstige) medewerkers en managers van wellness-bedrijven waarvan de sauna onderdeel is, en voor hen die zich willen verdiepen in kennis rond sauna en thermen.

Waar zijn onze Europese badvormen ontstaan en hoe passen wij die binnen onze huidige wellness-resorts toe? Wat is de uitwerking van een sauna, stoombad, een warm bassin en natuurlijk de afkoeling op ons lichaam? En hoe kun je deze faciliteiten een juiste plek in een wellness-dag geven? Wat kun je gasten adviseren als zij min of meer medisch gerichte vragen hebben? Hoe komt het dat je een sauna van 95oC als prettig ervaart en een stoombad van 52oC niet kunt verdragen? Daarnaast passeren onderwerpen als ventilatie, houtsoorten, saunaverwarming en saunastenen de revue tijdens deze informatieve trainingsdag.

Sta ook de wellness-gast professioneel te woord. WellnessProfs verzorgt een ééndaagse training waarin al deze onderwerpen belicht worden. Deze training geeft iedere medewerker die in contact komt met gasten een waardevolle basisinformatie waarna het saunameesterschap kan starten.

Datum: Maandag 14 oktober 2019
Aanvang: 10:00 uur
Eindtijd: 17:30 uur
Trainer: Erik Bierenbroodspot (Meer dan 30 jaar ervaring binnen de saunabranche)
Locatie: Trainingslocatie WellnessProfs | Grindweg 122A Wolvega
Deelnemers: Minimaal 8, maximaal 13
Kosten: € 95,00 p.p. inclusief BTW, koffie/thee en lunch

Opgave: Per email aan email@wellnessprofs.nl voor 23 september 2019 o.v.v. naam en telefoonnummer

De training zal doorgang vinden bij minimaal 8 aanmeldingen. De deelnemers ontvangen hierover uiterlijk op 1 oktober 2019 bericht.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname. Om 18:00 uur krijgen deelnemers de mogelijkheid een toets af te leggen op basis van meerkeuzevragen. De uitslag van deze toets wordt nagestuurd en kan worden toegevoegd aan het certificaat van deelname waardoor het certificaat meer waarde krijgt.

 

TRAINING DOEKTECHNIEKEN OP DINSDAG 15 OKTOBER 2019

Koestert u als saunameester opgietingen de wens meer geavanceerde doektechnieken te beheersen? Vincent Steenbergen, zelf meester in de show-Aufguss,  helpt u daar graag bij tijdens deze ééndaagse training en brengt brengt u op een hoger niveau door effectieve traditionele technieken te combineren met show-technieken.

WellnessProfs organiseert deze dag aansluitend op de training saunameesterschap omdat deze samen een prachtige combinatie vormen. Wilt u wegens de reisafstand overnachten, dan kunnen wij u Van der Valk Wolvega aanbevelen. Vanzelfsprekend is deze dag ook als zelfstandige dag te boeken.

Datum: Dinsdag 15 oktober 2019
Aanvang: 10:00 uur
Eindtijd: 17:30 uur
Trainer: Vincent Steenbergen (Wereldkampioen teams 2014 en meervoudig Nederlands kampioen teams show-Aufguss)
Locatie: Trainingslocatie WellnessProfs | Grindweg 122A Wolvega
Deelnemers: Minimaal 8, maximaal 10
Kosten: € 135,00 p.p. inclusief BTW, koffie/thee en lunch

Opgave: Per email aan email@wellnessprofs.nl voor 23 september 2019 o.v.v. naam en telefoonnummer

De training zal doorgang vinden bij minimaal 8 aanmeldingen. De deelnemers ontvangen hierover uiterlijk op 1 oktober 2019 bericht.

Bij het boeken van beide trainingsdagen betaalt u € 199,00 inclusief BTW, koffie/thee en lunch.
Wilt u aansluitend op een trainingsdag gebruik maken van de sauna? Dan hebben wij een deal gesloten met Sauna het Friese Woud in Boijl. Tegen betaling van € 10,00 entree bent u van harte welkom. De sauna ligt op plm. 20 minuten rijafstand van de trainingslocatie.